suction-liner
nebulizer-mask
氧气面罩

Shfaqja e produktit

Sistemi i thithjes siguron mbledhje të sigurt dhe të besuesme të lëngjeve në të gjitha operacionet the zonat e institutucionit të kujdesit shëndetësor。qset thithëse janë në分配në madhësi 1000ml他2000ml。访问janë bërë prej filmi poletileni të hollë por të fortë, duke bërë sistemin të sigurt, higjenik he të qëndrueshëm。

  • 产品
  • 产品

我shume produkte

  • 关于我们
  • 关于我们

我们要去那里

江苏博生仪器仪表Mjekësor有限公司angazhohet në kërkimin, prohimin he tregtime pajisjeve mjekësore。Ekipi研发udhëhequr nga MD inxhinierë të vjetër i përmbahen tregut, shkencës dhe teknologjisë si udhëzues, vazhdimisht zhvillojnë produckte të teknologjisë së lartë。Plotësojnë kërkesat e veçanta të klinikëve të frymëmarrjes, anesteziologjisë他urgjencës。

Lajmet e Kompanise

"Java Kombëtare e promoviimit të Sigurisë së Pajisjeve Mjekësore"不莱杰shkencore he arsyshme e Pajisjeve mjekësore shtëpiake

Pajisjet mjekesore u referohen instrumenteve, pajisjeve、pajisjeve reagenteve她kalibratoreve diagnostikues体外,materialeve她sendeve te tjera te ngjashme大阪证交所te lidhur我,te perdorura drejtperdrejt大阪证交所indirekt ne trupin e njeriut,杜克perfshire softuerin e kerkuar kompjuterik。Shërbimi kryesisht merret përmes metodave fizike…

Zhvillimi i ardhshëm i pajisjeve mjekësore

我的个人趋势të përshpejtimit të pajisjeve mjekësore,企业pajisjeve mjekësore duhet të projektojë个性化,inteligjencës他lëvizshmërisë。Nga njëra anë, këto perspektiva mund të promovojnë nevojat e zhvillimit shoqëror。Nga ana tjetër, këto tre pika do të…

  • 中国供应商高质量的塑料滑块

    家具Kinë rrëshqitje我cilësi të lartë plastike

Baidu